NewsroomGLR
GLR

Taylor Swift dreigt student aan te klagen!

Taylor Swift is boos op een student genaamd Jack Sweeney (21 jaar oud). Jack heeft gegevens over Taylors privévliegtuig op sociale media gedeeld. ‘The Washington Post’ heeft een brief gezien van de advocaten van Taylor gericht aan Jack.

In de brief staat dat het delen van deze gegevens Taylor in gevaar kan brengen. Jack doet dit al een tijdje met vliegtuigen van beroemde mensen, inclusief Taylor. Haar advocaten zeggen dat dit slecht is en dat het niet alleen gaat om privacy, maar ook om veiligheid. Ze zeggen zelfs dat het levensbedreigend kan zijn voor Taylor.

Jack, die studeert in Florida, zegt dat hij het recht heeft om deze informatie te delen. Hij zegt dat hij niet zegt wie er in het vliegtuig zit, maar alleen technische details zoals hoeveel brandstof het vliegtuig gebruikt, hoeveel het kost en hoeveel vervuiling het veroorzaakt.

Hoewel Jack zegt dat hij luistert naar de zorgen van Taylors advocaten door de vluchtgegevens pas 24 uur na de landing te delen, vinden de advocaten van Taylor dit niet genoeg. Haar advocaten zeggen dat ze altijd bang is voor haar veiligheid.

Vorige maand is een man drie keer gearresteerd bij het huis van Taylor in Manhattan, nadat ze al eerder last had van stalkers op andere plaatsen. Taylor is natuurlijk wereldberoemd en neemt privacy en veiligheid erg serieus vanwege deze en andere incidenten.

Related posts

Liefde gaat door de maag?

Anne-Margriet Braam

De ramadan in het kort

Mila van Alphen

Het MBO debat op het grafisch Lyceum

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More