NewsroomGLR
Entertainment

Sims 5 gratis!

                 

Sims 5 komt eraan maar het duurt nog wel even voordat de game uitkomt. Dit weten we al over het project.

Wanneer Sims 5 uitkomt blijft EA aan Sims 4 werken dus dan updaten en maken zij nog nieuwe uitbreidingen voor het spel. Dit is anders dan bij de voorgangers. Voor het basisspel van Sims 5 hoef je niet te betalen. Naast het basisspel zijn er ook uitbreidingen waar je wel voor moet betalen. Sommige uitbreidingen in Sims 4 zijn al inbegrepen in het basisspel van Sims 5 zoals het weer. Het zal nog wel even duren voordat het spel uitkomt, denk aan jaren.

Wat verandert er allemaal in Sims 5 

Er is nog niet veel bekend van de gameplay maar wat we al kunnen zien van het Rene project, dit is het project van Sims 5, is dat je veel meer kunt aanpassen. Denk aan de meubels in het spel, de kleuren of wat voor kussens je neerlegt op je bank. Je kan ook meubels aanpassen zoals het nooit kon in Sims 4. Niet alleen kleuren maar ook dat je een perfect bed kan maken met het voeteneinde wat jij wilt en het soort hout. Naast de bouw in de sims 5 kan je straks ook het haar van je sim beter aanpassen met een wijde collectie van kleuren. 

Related posts

The devil made me do it Aflevering 1: cult mom, paintball aanslag en huurmoordenaar broer

newsroomglr

Aziatische landen maken ruzie om Taylor Swift 

Anamaria Marosan

Filmreview: A man called Otto

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More