NewsroomGLR
GLR

Flinke prijsverhoging bij KPN & Vodafone!  

Heb jij langer dan 3 maanden een abonnement bij KPN of Vodafone? Slecht nieuws: je mobiele abonnement gaat omhoog! 

Vodafone 

Volgens Vodafone komt de prijsverhoging door hun eigen kosten die zijn gestegen. Zij baseren de prijsverhoging op de statistieken van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit was gemiddeld 10 procent in 2022, dat betekent dus dat jouw mobiele abonnement bij Vodafone met 10 procent omhoog gaat per 1 oktober 2023. De prijsverhoging geldt alléén als dit op jouw factuur van september of oktober staat. Alleen de maandelijkse abonnementskosten worden verhoogd. Het binnen- en buitenbundeltarief blijven hetzelfde. Ook de BloX en Extra opties zullen niet veranderen van prijs. 

KPN  

KPN verhoogt ook z’n prijzen per 1 oktober 2023. In tegenstelling tot Vodafone brengt KPN niet de gehele inflatie in rekening, KPN verhoogt zijn prijzen namelijk met 8,4 procent en met een maximum van 2,50 per maand. Daardoor valt de prijsverhoging bij wat duurdere abonnementen wat lager uit. De prijzen voor extra diensten en de beltarieven veranderen niet, zo liet KPN weten. 

Daarnaast wordt de inflatiecorrectie alleen in rekening gebracht bij klanten die hun abonnement hebben afgesloten voor 1 juli 2023. 

Related posts

Moordverdachte Bretly D. is opgepakt! 

newsroomglr

Wilders’ nieuwe aanpak maakt regering met PVV nu mogelijk

newsroomglr

Dagje erop uit: Duitsland

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More