NewsroomGLR
Entertainment

Bacherlorette Sylvia geeft laatste roos weg

Spoilers!

De finale aflevering van De Bacherlorette 2023 is online gekomen. Sylvia maakt na een maand daten eindelijk haar keuze. Wie heeft het hart van de bacherlorette veroverd?

Samé en Joris zijn de overgebleven vrijgezellen en met beide mannen gaat Sylvia op 24 uurs date. Same is als eerste aan de beurt en samen gaan zij op helikopter-date. Tijdens de date vertelt Samé openhartig over zijn gevoelens. Hij hoopt op een toekomst met Sylvia en heeft een kinderwens. ‘s Avonds na de helikopter-date leest Samé nog een eigen geschreven gedicht voor, maar is dit genoeg om Sylvia haar hart sneller te laten kloppen?

De volgende dag is Joris aan de beurt. Samen met Sylvia rijden zij een stukje door een natuurgebied. Eenmaal aangekomen op hun verblijf, hebben Joris en Sylvia een diepgaand gesprek over hun gevoelens voor elkaar. Samen kijken ze naar de zonsondergang en eindigt hun date hierbij.

Na de date met Joris is het eindelijk zover. Sylvia moet een keuze maken en dat was erg lastig. Samé en Joris zijn erg zenuwachtig en wachten in spanning af. Sylvia besluit de laatste roos aan Joris te geven en samen sluiten zij de aflevering af met een zoen.

Zijn de twee nog samen? Dat zie je volgende week in de reünie op Videoland.

Related posts

De leukste games om te spelen op school 

newsroomglr

Rijbewijs halen als student, zorg voor de juiste rijschool! 

newsroomglr

The devil made me do it Aflevering 1: cult mom, paintball aanslag en huurmoordenaar broer

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More