NewsroomGLR
Entertainment

Gwyneth Paltrow wint 1-dollar rechtszaak

Actrice Gwyneth Paltrow wint de rechtszaak, nadat oogarts Terry Sanderson haar aanklaagde voor een botsing op de piste in 2016. Sanderson hield een hersenschudding, gebroken ribben en mentale problemen over aan de botsing. Hij beweert dat Paltrow razendsnel en ongecontroleerd naar beneden kwam razen en zo tegen hem aan botste. Na jaren te hebben gewacht, besluit Sanderson om naar de rechter te stappen.

Waarom dit zo groot nieuws was in de Verenigde Staten is, omdat het uiteindelijk ging om een schadevergoeding van 1 dollar. Sanderson eiste een schadevergoeding van 3,2 miljoen, maar Paltrow was ervan overtuigd dat zij niet fout zat. Zij eiste daarom maar 1 dollar. Miljoenen mensen keken mee, want wat een bizarre rechtszaak was dit.

De jury besloot uiteindelijk dat Gwyneth onschuldig is, dat bleek uit allemaal analyses van experts. De medische klachten waar Sanderson over klaagde, had hij bovendien al voor het ongeluk. 

Related posts

De leukste games om te spelen op school 

newsroomglr

De Complotcast Aflevering 1: De Corona Dwarsdenkers

newsroomglr

Aziatische landen maken ruzie om Taylor Swift 

Anamaria Marosan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More