NewsroomGLR
Sport

UFC 287 een kaard om naar uit te kijken

Op 8 april zondagnacht is het zover, UFC 287. De kaart is gevuld met hele mooie gevechten, zo vecht de 19-jarige Mexicaan Raul Rosas Jr. De Mexicaan is een aanstormend talent die pas 7 zeven keer heeft gevochten in de UFC, maar die zijn wel allemaal gewonnen door hem. Hij heeft tegen Christiaan Rodriguez die 8 keer heeft gewonnen in de UFC en een keer heeft verloren.

Kevin Holland vecht ook op 9 april, de Amerikaan is bij zijn vorige gevecht compleet gedomineerd door Khamzat Chimaev. Op 9 april vecht Holland tegen Santiago Ponzinibbio.

Op UFC 287 is er ook een bantamweight gevecht tussen Rob Font en Adrian Yanez. Rob Font heeft zijn laatste twee gevechten verloren, hij zal dus hongerig zijn om weer te winnen. Adrian Yanez zit in een veel betere vorm zo heeft hij zijn laatste 6 gevechten gewonnen.

Het co-main event van UFC is een welterweight gevecht tussen Gilbert Burnes en Jorge Masvidal. Gilbert Burnes heeft zijn laatste gevecht gewonnen doormiddel van een submission in de eerste ronde. Masvidal zijn vorm zit in een mindere periode zo heeft hij zijn laatste drie gevechten allemaal verloren. Gilbert Burnes tegen Jorge Masvidal is een gevecht om naar uit te kijken volgens de UFC-kenners.

De avond wordt geëindigd met een championship gevecht tussen Alex Pereira en Israel Adensanya. De twee hebben al een hele historie met elkaar die begon in hun kickboks tijd in die tijd vochten ze twee keer tegen elkaar en Alex Pereira won ze allebei. Later besloot Adensanya om naar de UFC te gaan, dat bleek een hele goede keuze te zijn, want Adensanya werd middleweight champion en er was een tijdje zelfs sprake van een dominante tijd voor Adensanya. Die tijd kwam tot een einde toen Pereira besloot om naar de UFC te gaan, in de UFC vochten ze in hun laatste gevecht weer tegen elkaar en die werd opnieuw gewonnen door Pereira. Zo wordt Alex Pereira ook wel de boogeyman van Adensanya genoemd.

UFC 287 is zeker een kaart om naar uit te kijken met hele goede gevechten ertussen en het vervolg van de rivaliteit tussen Alex Pereira en Israel Adensanya.

Related posts

LIVE BLOG- Denemarken – Tunesië

newsroomglr

Waarom zou je beginnen met wielrennen?

Jonathan Wisse

MATCHDAY| AS Roma-Feyenoord  

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More