NewsroomGLR
Sport

Sportmodule Zaalvoetbal GLR 

Op het GLR worden per periode allerlei sportmodules aangeboden, per periode is er een keuze  uit een lijst met sportmodules die te vinden zijn bij het informatieportaal. Je kan daar informatie vinden over de locatie, de dagen, de uren en hoeveel plek er nog is. Naar onze mening missen we hier nog een beschrijving over wat er precies gebeurt en hoe de sportmodule ervaren wordt. En dit is precies wat we gaan behandelen in dit artikel. Wat kan je verwachten bij de sportmodule Zaalvoetbal? 

De heenreis 

De sportmodule Zaalvoetbal wordt gegeven in sporthal Schuttersveld in Rotterdam. Je komt er het makkelijkst met de tram richting Woudestein (uitstappen bij station Zaagmolenbrug). Vanaf daar is het ongeveer 2/3 minuutjes lopen naar de sporthal die je makkelijk kan herkennen aan de blauwe uitziende buitenkant.  

Aankomst 

Als je bent gearriveerd, is het gebruikelijk om te wachten in de receptiehal tot de docent aankomt. Als de docent er is, worden de kleedkamers aangewezen voor de jongens en meisjes. Na het omkleden kan je je waardevolle spullen meenemen naar de gymzaal. Die worden vervolgens opgeborgen in een plastic bak. 

Tijd om te beginnen 

Tijd om te voetballen! Aan de hand van het aantal mensen worden er twee of drie gelijke teams gemaakt. In de eerste paar lessen worden de teams willekeurig gemaakt, maar naarmate duidelijk wordt wat iedereen kan, worden de teams eerlijk gemaakt met ongeveer even veel kwaliteit. Er wordt constant gerouleerd zodat elk team aan de beurt komt. 

De terugreis 

We raden het aan om een half uur voor aanvang van de volgende les te vertrekken bij de sporthal. Zo ben je op tijd terug in het klaslokaal. 

Related posts

Liveblog Duitsland-Japan

newsroomglr

18-jarige Julia Ituma overleden na val uit raam van hotelkamer  

newsroomglr

Het tijdschema van de gp van Singapore en waar te kijken?

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More