NewsroomGLR
Entertainment

De leukste games om te spelen op school 

Een spelletje spelen op school, wie heeft het niet eens gedaan? We doen het in de pauzes, tussenuren en zelfs stiekem tijdens de lessen. Wat zijn de leuke spelletjes om te spelen op school? 

Agar.io 

Als eerste spel hebben we Agar.io. In dit spel begin je als een klein bolletje, en kan je groter worden door andere bolletjes te consumeren. Ook kan je andere spelers consumeren als jouw bolletje groter is dan degene die je wilt consumeren. Hoe meer bolletjes je consumeert, hoe groter je wordt. Het doel is om de grootste bol te worden van allemaal. 

RUN 3 

In RUN 3 speel je als een kleine alien die door ruimtetunnels rent. De ruimtetunnels bevatten gaten en platen waar je doorheen kan zakken. Elke ruimtetunnel is een level en het doel is om door zoveel mogelijk ruimtetunnels te rennen zonder dat je eruit valt. Je kan de rennende alien makkelijk besturen met de pijltjes op je toetsenboord. Je kan op de grond, muren en het plafond rennen. 

Happy Wheels 

Happy Wheels is een spel waarbij je verschillende obstakelkoersen moet overbruggen. Je speelt onder andere als een man op een fiets, een politieman op een segway en een oma in een rolstoel. Je kan in het hoofdmenu uit veel obstakelkoersen kiezen. De besturing gaat doormiddel van de pijltjes op het toetsenbord waardoor het erg makkelijk is. 

Bubble Shooter 

In dit tactische spel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk bubbels wegschiet. Het werkt als volgt. In het speelveld heb je allerlei kleuren bubbels. Je krijgt een willekeurige kleurbubbel om mee te schieten. Als jij je kleurbubbel weet te schieten op een plek in het speelveld waar minimaal twee dezelfde kleurbubbles zitten, dan werk je die bubbels weg. Het doel is om zoveel mogelijk bubbels weg te werken. 

Auteur: Jarlo van der Vloed 

Related posts

The devil made me do it Aflevering 1: cult mom, paintball aanslag en huurmoordenaar broer

newsroomglr

The bacherlorette recap: Sylvia verwelkomt drie nieuwe vrijgezellen

newsroomglr

Filmreview: A man called Otto

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More