NewsroomGLR
newsroom

De GLR Newsroom pakt groot uit met een Launch Party! 

Na ongeveer een maand hard gewerkt te hebben aan onze newsroom, komt de launch van de website dichtbij. Dinsdag 4 oktober staat onze launch party op het programma. Hier hebben we een aantal enthousiaste plannen voor gemaakt. 

Wat kunnen jullie verwachten? 

Onze launch party zal van 12:30 tot 13:30 worden gehouden op de begane grond in de hal onder de roltrappen. Er worden speciale GLR Newsroom pennen en posters uitgedeeld aan mensen. De hal zal mooi versierd zijn met ballonnen en een uitgerolde rode loper die van de ingang van onze school tot de hal uitgerold zal liggen. Zo hopen we ook de aandacht te trekken bij mensen die langs onze school lopen. 

Een speciale winactie! 

Wij willen graag onze gasten belonen die zijn gekomen. Daarom hebben we een grote winactie opgezet. Wij geven 2×15 euro, 5×10 euro en 1x 20 euro bol.com cadeaubonnen weg! Je dient het volgende te doen om mee te doen aan de winactie: volg onze newsroom op Instagram (@newsroomglr) en plaats een reactie onder onze laatste post. Op onze website wordt de winnaar bekend gemaakt. Als je ziet dat je hebt gewonnen, stuur ons een DM, en dan kan je je prijs ophalen bij de launch party. 

Related posts

Grip op de holiday dip

newsroomglr

“Ik ben geen nazi” aldus prins Bernhard lid van de NSDAP 

newsroomglr

Een schoolmaaltijd in ruil voor een waardebon 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More