NewsroomGLR
GLRnewsroom

Dodelijke explosie Rotterdam mogelijk door drugslab.

Op maandag 29 januari is er een gebouw in Rotterdam uitgebrand na een explosie. Er waren drie vermisten. Familieleden hebben een van de vermisten gevonden. Ze vonden hem door dat ze zijn schoen herkenden. Ze hebben vervolgens zijn been gevonden. 

Later wilde meer familieleden en ook omwonenden gaan zoeken naar de andere twee vermisten. “Er is ons verteld dat we mogen gaan zoeken. Ik wacht op een seintje om het terrein op te gaan. Mijn zwager is een van de vermisten”, aldus een familielid. 

Er is zorgvuldig gezocht tussen het puin. Dit ging erg langzaam en secuur omdat de constructie niet meer stevig is en er veel instortingsgevaar is. De politie vraagt de omwonenden en familieleden dan ook om niet meer te gaan zoeken. Hierdoor kwamen er nog even wat spanningen. Ze spraken zelfs over een bestorming. (Bron: nu.nl)

Inmiddels zijn de drie vermiste bewoners gevonden 

De explosie komt mogelijk door een drugslab. De politie heft verschillende voorwerpen gevonden die te maken kunnen hebben met de fabricage van drugs. De verdachte is opgepakt. Het is een 34-jarige Rotterdammer. De man die is aangehouden is de oom van het 22-jarige dodelijke slachtoffer van de explosie. (Bron: Telegraaf)

Wat zijn exacte rol is wordt nu onderzocht. De politie sluit niet uit dat er meer aanhoudingen zullen komen.

Later blijkt dat er eerder al meldingen zijn gedaan over een chemische lucht. Beide meldingen op zondag 21 januari. De politie en brandweer hebben niks kunnen vinden.

Related posts

Telefoonverbod op Middelbare scholen: Een lastige keuze

Anass El Boutahiri

Introductie GSA op glr  

newsroomglr

CZ eist geld op van klant door systeemfout 

Quinten Jochems

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More