NewsroomGLR
reviews

‘Niemand die het ziet’, review 2

Review Aflevering 2: Intelligence 

De aflevering begint met het bekende intro. Er wordt een terugblik gegeven naar de eerste aflevering en de zoektocht gaat verder.  

Nieuwe beelden met geluid duiden nieuwe informatie aan. Verschillende plekken met verschillende jaartallen komen voorbij in deze aflevering. Het begint in Oekraine waar ergens in een flat informatie wordt opgezocht over de Russen. Er worden nieuwe mensen geïnterviewd naar de zoektocht naar agent x die zou hebben meegewerkt aan stuxnet. Misinformatie en propaganda spelen een belangrijke rol in deze aflevering. Zou de internet-uitval in Taiwan door China worden veroorzaakt?  

De informatie en beelden sluiten goed op elkaar aan. Daarnaast worden er verschillende personages gevolgd die deel uitmaken van de zoektocht naar agent x en de cyberoorlog. De verschillende jaartallen en plaatsen die in de aflevering worden getoond laten je de verhaallijn beter volgen. Ter vergeleken met de vorige aflevering wordt er meer ingezoomd op verschillende plekken waar de zoektocht verdergaat. 

Ga zeker kijken als je van spanning houdt en meer wilt weten over de zoektocht naar stuxnet.  

Related posts

‘Niemand die het ziet’, een digitale oorlog

Anne-Margriet Braam

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More