NewsroomGLR
misdaadongevallen

Vermoedelijke zuuraanval in Londen  

Afgelopen woensdag avond 31 januari raakte een vrouw en haar twee jonge kinderen gewond toen een man een vermoedelijke bijtende stof naar hen gooide in het zuiden van Londen. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de politie.  

Naast de verwonde vrouw en kinderen, liepen er ook drie omstanders lichte verwonding op omdat ze de slachtoffers probeerde te helpen. Daarnaast liepen er ook drie politieagenten lichte verwondingen op, aldus de politie.  

Volgens de politie is het nog niet bekend om welke bijtende stof het gaat. Hier wordt nog onderzoek naar gedaan. Er worden tests uitgevoerd om vast te stellen over welke stof het gaat. ‘’Hoewel er nog tests worden uitgevoerd om te bepalen over welke stof het gaat, geloven we in dit stadium dat het om een bijtende substantie gaat’’, aldus Politiecommissaris Alexander Castle. 

Er is nog geen verdachten aangehouden. ‘’Men heeft een man zien wegvluchten’’, meldt de politie. De politie onderzoekt wat de oorzaak van dit incident is.  

Related posts

Pokémon met wapens zorgt voor problemen 

Mikaela Ilić

Belgische kleuterleraar opgepakt voor kindermisbruik op school 

Anamaria Marosan

Ondanks bedreigingen keert Amalia weer terug naar studentenwoning  

Floor Vos

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More