NewsroomGLR
Entertainment

Illegale filler bij Kliniek Donders krijgt waarschuwing 

De kliniek van Roy Donders heeft een officiële waarschuwing gekregen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) voor de fillers die hij zonder de juiste papieren heeft gezet in zijn eigen kliniek in Tilburg.   

Roy Donders, de stylist van het zuiden. We kennen Donders van zijn zangkunsten maar ook als realityman. Hij was onder andere te zien in: Roy Donders: Stylist van het Zuiden, Stelletje Pottenbakkers, Expeditie Robinson en De Alleskunner VIPS. Kun je je de juichpakken van de Jumbo nog herinneren? Ook daar zat hij achter. Samen met de Jumbo heeft Roy de juichpakken gemaakt in het teken van het wereldkampioenschap voetbal 2014.  

Aan de handen en voeten gebonden 

Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd laat weten dat Donders zelf contact heeft opgezocht met de institutie en dat daar een waarschuwing is bij komen kijken. Meerdere cosmetische klinieken in Brabant hebben een waarschuwing ontvangen over ingrepen die gedaan werden zonder de juiste papieren. Waaronder ook de kliniek van Donders. Het IGJ gaat er van uit dat de klinieken zich nu aan de regels zullen houden, maar gaan dat wel in de gaten houden. 

Mikaela Ilic 

NU.nl

Related posts

Sims 5 gratis!

newsroomglr

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuw jaar met veel voorspoed.

newsroomglr

Gameliefhebbers opgelet! 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More