NewsroomGLR
GLR

Klein maar fijn: City Hub Amsterdam 

Het City Hub hotel in Amsterdam.

Vorige week woensdag besloot het testteam en ik na het concert van Joost Klein wat een enorm succes was, een nachtje te verblijven in het City Hub hotel in Amsterdam en dit is onze review.  
 
City Hub hotels zijn een goede keuze als je een nachtje wilt verblijven in bijvoorbeeld, Amsterdam of Rotterdam omdat je voor een nachtje voor 2 personen zo’n 100 euro kwijt bent en dat is dus 50 euro per persoon. Dit geld echter voor als je dezelfde maand nog een nachtje wilt boeken. Desde eerder je boekt voor je verblijf ben je goedkoper uit. Dat komt door de ‘Early Bird Discount’.  
 
Je kan ook een ontbijt erbij reserveren bij een tentje in de buurt. Handig! 

In het hotel kan je gratis gebruik maken van de wi-fi, badjassen, de handdoeken, extra dekens en zelfs ventilators of juist in deze koude tijden: een mini kachel. 
 
Een chip om je pols 

Bij het inchecken, wat je heel gemakkelijk zelf kunt doen bij de zelf in-check balies, krijg je een vrolijk armbandje waarmee je alles zal moeten doen en raad het of niet: zelfs betalen. Er zit namelijk een chip in de armband, en dat is chill, je kan namelijk zelf ook achter de bar springen en je eigen drankje inschenken. Echt waar! Maar vergeet niet te betalen, hé?  

Je kunt 24/7 terecht bij het hotel, dus maakt het niet echt uit hoe laat je aankomt. En gelukkig maar, want het testteam kwam pas rond 12 uur ‘s nachts aan bij het hotel, shout out naar de Uber driver. 
 
Ook kun je een gezellig gesprek aanknopen met de City Hub host. Mocht je vragen hebben over je verblijf of wat dan ook, kan je ze altijd appen. Super chill! 
 
Klein maar fijn 

Maar, Ro, wat is er nou zo uniek aan dit hotel? Leuke vraag. De kamers zijn knus, maar dan ook heel erg knus. Namelijk 6 vierkante meter. Er is ruimte voor 1 twee-persoonsbed en er is ook een kledinghangerrek en plankjes waar je je bagage kwijt kunt. Daarnaast is er ook de mogelijk om muziek af te spelen via de bluetooth speakers en natuurlijk kun je je apparaten opladen, in elke kamer zijn 2 USB porten en 2 stopcontacten. Tot slot is er een leuk klein raampje waarnaar je naar je buren kunt kijken, maar geen zorgen je hebt ook je privacy: De luxaflex kun je open en dicht doen. 

En? Zou jij eens in een City Hub hotel willen verblijven? 
 

Related posts

Het MBO debat op het grafisch Lyceum

newsroomglr

Zijn Nederlanders sensatiezoekers? 

newsroomglr

Dodelijke explosie Rotterdam mogelijk door drugslab.

Mila van Alphen

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More