NewsroomGLR
Entertainment

Een kerstfilm met een ander soort kerstgevoel 

(TW, dit artikel bevat tekst over moord en bloed) 

De gruwelijkste horrorfilm ooit maar dan met een kerstachtig tintje. The Terrifier filmreeks is een sadistische reeks vol mensen die op gruwelijke wijze worden vermoord door Art the clown. Er was al zoveel controversie rondom the Terrifier 2 die zo gruwelijk was dat mensen hebben overgegeven na de film. De maker laten weten het gruwelijkheidsniveau van the Terrifier 3 naar een nog hoger niveau te tillen.  

Kerst tijdens Halloween? 

Het lijkt zo ver weg maar volgend jaar, 25 oktober 2024 komt the Terrifier 3 eindelijk in de bioscoop. Om de releasedatum van het derde deel te vieren konden de Amerikanen 1 en 2 november genieten van Terrifier 2 in de bioscoop. Wereldwijde fans kunnen genieten van Terrifier 2 op Amazon Prime video. 

Waar Terrifier 1 en 2 een Halloween thema hadden gooit de maker de focus op de decembermaanden. Terrified 3 krijgt een “kerstachtig” tintje, maar wel een kerst op de meest gruwelijkste manier. Kerst in de zin van ogen als kerstballen, ingewanden als slingers en verschillende schedels op kerstbomen.  

Nadat de teaser werd gelekt ontplofte twitter. Fans zijn opgewonden maar betreuren het lange wachten tot Halloween in 2024. Op de teaser was te zien hoe een meisje de trap van haar ouderlijk huis afliep waar ze Art the clown verkleed als de kerstman tegen het lijf liep. Toen de Art het meisje opmerkte draaide hij zich om en rende op het meisje af met een bijl in zijn hand. 

Related posts

Andrew Tate moet langer vastzitten in Roemenië 

newsroomglr

De leukste games om te spelen op school 

newsroomglr

Let op je woorden! 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More