NewsroomGLR
GLR

Slecht Weer! Wat moet ik doen?

Vandaag is er een storm in Nederland dit gebeurt vaker en 9 van de 10 keer loop je de hele dag te vervelen wachtend tot de storm voorbijgaat. GLR Newsroom heeft een aantal ideeën voor jou om je deze rot dagen te vermaken. 

Iedereen heeft wel een watchlist gemaakt via Netflix, Disney+ of HBO Max met films die je nog niet gezien hebt. Nou is vandaag de perfecte dag om deze te kijken. Heb je het toch al gezien dan kun je altijd je favoriete serie herbeleven dat kan nooit kwaad. Als je het echt niet weet zijn hier nog een paar suggesties: 

  • Friends  

Deze serie is altijd leuk om te kijken al heb je het 100 keer gezien 

  • Stranger Things  

Een heerlijk griezelige serie dat zich in de jaren 80 afspeelt. 

  • Only Murders In The Building 

Only Murders in The Building is een murder mystery met veel humor  

Helemaal geen zin om voor de kijkbuis te zitten? Haal je oude Wii van zolder af en kijk even of die nog werkt. Mocht deze het nog doen kun je ook je gezin uitdagen tot een variatie aan sporten met Wii Sports. Andere videogames kunnen altijd nog leuk zijn. 

Mocht je geen zin hebben om videogames te spelen kun je ook nog beginnen aan die stapel boeken die je nog niet gelezen hebt. Misschien zit in de stapel wel je nieuwe lievelingsboek. Je kunt ook je fantasie eventjes afstoffen en zelf iets schijven begin aan een boek of schrijf een kortverhaal over iets fictie of non-fictie maakt niet uit zolang je maar bezig bent. 

Wat doe jij met dit rot weer? 

Related posts

Excursie voor de 2e jaars redactie studenten van het GLR 

newsroomglr

Flinke prijsverhoging bij KPN & Vodafone!  

newsroomglr

Telefoonverbod op Middelbare scholen: Een lastige keuze

Anass El Boutahiri

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More