NewsroomGLR
GLR

Een duikje in Azië in Amsterdam 

Noodles voor een goedkope prijs.

Het testteam ging er voor jullie weer op uit. En deze keer wilde we naar Azië. Maar hoe doe je dat dan als je het niet breed hebt? Dan ga je gewoon naar Shilla in Amsterdam. 
 
Shilla is een Aziatische supermarkt. Een beetje net zoals de Oriental maar dan wat breeder naar onze mening waar er ook populaire snacks worden verkocht. Denk dan bijvoorbeeld aan de Japanse onigiri die verkrijgbaar was in verschillende smaken, zowel als corndogs, de Koreaanse kimbap, taiyaki, ebi tempura en meerdere lekkere snacks die je gemakkelijk kon opwarmen in de magnetron. 

De keuze is reuze 
Daarnaast was er ook een heel breed aanbod aan verschillende soorten noodles, andere gekke snacks met de leukste verpakkingen in felle kleuren, allerlei groentes, vriezerproducten zoals octopuspootjes, nog meer corndogs, tteokbokki en natuurlijk allerlei ijsjes. Zelfs in een schattige visvorm!  
 
Rare drankjes 
Dat Aziē creatief is weten we maar al te goed. En als je aan Azië denkt denk je vaak al snel aan anime en Koreaanse pop-muziek, maar ze zijn ook heel creatief met hun drankjes. Zoals bijvoorbeeld de pocari sweat, een soort slijmerig water, een guanbana sapje, latte in een flesje, zwarte bonen melk, en mais thee die Yvar besloot een kans te geven. 
 
Popcorn thee? 
“Dit was het apartste drankje wat ik ooit had geproefd. Het drankje zelf was geurloos maar had een urine gele kleur. De smaak leek alsof ze een zak naturelpopcorn lieten weken in water en in een blikje hadden gegoten. Ik geef het product een 5/10. Ik zal het niet gauw nog een keer halen.” 
 
Is Shilla het waard? 
Als je van Aziatische cultuur houd en voor een prima prijs wat lekkere snacks wilt halen, of dat nou on-the-go is of dat je het lekker wilt opeten in de winkel zelf, dan raden wij zeker Shilla aan! Enneh.. Tip van Flip: Probeer zeker de black-bean mochi als je eens in de buurt bent! 

Related posts

Diep onder de grond: Redding van Mark Dickey 

newsroomglr

Prijzen stijgen enorm in de kantine

newsroomglr

Video: Making of wintergames op het grafisch lyceum

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More