NewsroomGLR
Lifestyle

Lancering nieuwe geur Armani en Prada

Dinsdag 19 september mocht ik een evenement bijwonen waar maar liefst 2 nieuwe geuren werden gelanceerd. De nieuwe Si Intense van Giorgio Armani en de nieuwe Paradoxe Intense van Prada.

Het was een enorm mooie en bijzondere ervaring. Het evenement was in Fabrique des Lumieres in Amsterdam, een museum waar ze met licht hologrammen werken. 

Nadat ik mijn jas had afgegeven bij de garderobe moest ik door een soort tunnel, hier was het helemaal donker met paarse ledlampen op de grond. Eenmaal uit de tunnel kwam ik terecht in een hele andere wereld, bij binnenkomst was er een grote bar waar je een drankje kon halen. Serveersters liepen rond met wijn en champagne. De muziek was een beetje mysterieus en krachtig alsof elk moment wat kon gaan gebeuren en op de muren zag je elke paar minuten de sfeer veranderen van Prada paradoxe naar Si Armani.

Het eerste uur kon iedereen rustig bijkletsen en elkaar leren kennen en ook genieten van een hapje en drankje. Na het bijkletsen werd er verteld over de 2 nieuw gelanceerde geuren en wat erin zit. Hierna konden wij bij de geur-stands de nieuwe geur ook ruiken en opsprayen. Verder was er nog een fotohokje waar je een foto kon laten maken en uitprinten.

Tot slot kregen we onderweg naar de uitgang een goedgevulde goodiebag mee naar huis met de 2 heerlijke nieuwe geuren.

Related posts

De Vegetarische Slager maakt een comeback in Roffa!

newsroomglr

Uit de veren met onze playlist 

newsroomglr

420 High-Light van april 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More