NewsroomGLR
GLRPolitiek

Het wordt niet iedere dag beter voor Jasper Rekers (BBB) 

bron: www.x.com

“Kinderlokker, nazibitch, pharmahoer: de uitspraken van Rekers komen na jaren bij hem terug. 

De man die op plaats 13 staat op de kandidatenlijst van de partij BoerBurgerBeweging, Jasper Rekers, ligt onder vuur door uitspraken op X (voorheen Twitter) uit de coronatijd.  

Rekers heeft rond 2021 negenhonderd nare berichten geplaatst over onder andere ex-premier Mark Rutte en minister van Binnenlandse Zaken Hugo de Jonge. Tijdens de Coronapandemie veranderde Rekers zijn persoonlijke Twitter naar “Verzet op Links”, een pagina vol met vergaande, hatelijke berichten over de gang van zaken in de politici met betrekking tot het Corona beleid wat Rekers keer op keer vergeleek met nazi-Duitsland.  

Na geconfronteerd te zijn met zijn verleden door het ANP ontkent Rekers alles, later pas toen de BBB geïnformeerd werd gaf hij toch toe. Hoe het ANP erachter is gekomen is nog niet duidelijk. De BBB accepteert zijn excuses maar Rekers zegt vooralsnog zijn plaats in de Tweede Kamer niet aan te nemen mocht hij gekozen worden. 

De Hogeschool waar Rekers werkt als docent, Saxion, is uiteraard ook erg geschrokken van de voormalige uitspraken. Rekers zegt dat de tweets voortgekomen zijn uit zorgen die hij had voor de toekomst en de duistere periode in zijn leven op het moment van de tweets maar, of hij zijn positie als docent mag behouden is nog niet besloten. 

Related posts

Spanning tussen China en Nederland 

Quinten Jochems

De populairste alcoholische dranken in Nederland

newsroomglr

“De beste IJszaak van Barcelona, Oggi’s Gelato”

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More