NewsroomGLR
Entertainment

Een blowtje draaien met Mike Tyson 

Mike Tyson die entoushiast over zijn shoppa praat.
Mike Tyson die entoushiast over zijn shoppa praat.


Voormalig professioneel bokser Mike Tyson, ook wel bekend als Mike Gerald Tyson heeft onlangs een coffeeshop geopend: Tyson 2.0. “In Tyson 2.0 kunnen fans genieten van mijn favoriete producten, net als ik dat doe. Ik heb alles namelijk zelf uitgeprobeerd en getest, en kan niet wachten om wat van mijn meest geliefde producten met Europa te delen.” aldus Tyson. 

Van professioneel bokser naar professioneel blower 

In de staat Californië in Amerika werd in de tijd van 1985 het gebruik van cannabis legaal voor medisch gebruikt. Tyson kwam er toen ook voor uit dat hij het middel regelmatig gebruikte, maar pas op 1 Januari 2018 mocht cannabis net zoals in Nederland, met mate op een creatieve manier gebruikt worden. Toen begon het balletje van Tyson’s business te rollen en begon hij zijn eigen shoppa, een grote hit was de ‘Mike Bytes’ een snoepje in de vorm van een oor met THC, maar die snoepjes zullen hier niet verkocht worden. THC is namelijk verboden. 
 
Mike Tyson zei dat hij eerder een coffeeshop had moeten openen in onze hoofdstad. “Ik bezocht Amsterdam wel eens eerder een aantal keer. Iedere keer toen ik in Europa was bracht ik even een bezoekje aan Amsterdam voordat ik weer terug naar huis ging.” Volgens Tyson heeft zijn vrouw hem geholpen deze stap te zetten.  

Related posts

Andrew Tate moet langer vastzitten in Roemenië 

newsroomglr

De ins en outs over het internationale filmfestival Rotterdam. 

Mila van Alphen

The bacherlorette recap: Sylvia verwelkomt drie nieuwe vrijgezellen

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More