NewsroomGLR
GLR

“De beste IJszaak van Barcelona, Oggi’s Gelato”

Mijn mede recensent en ik waren een pittoresk ijszaakje in Barcelona binnengeschoten want we hadden behoefte aan een toetje. We zijn beide gegaan voor een crêpe gevuld met chocola en met een bolletje ijs voor een klein prijsje van 7,50.  

De crêpe werd vers voor onze neus gemaakt. Voordat hij werd dubbelgevouwen werden er chocolade drops over gestrooid en als finishing touch een drizzle met chocoladesaus en een bolletje ijs.  

Ik ben gegaan voor een crêpe gevuld met pure chocola en een bolletje munt basilicumijs. Als je de combi hoort denk je waarschijnlijk “gekke combinatie” maar de muntsmaak combineert zo erg goed met de pure chocola. Maar het belangrijkste is de crêpe. De crêpe was door het vers maken nog warm waardoor het bolletje ijs smolt en het echt een geweldig lekker gerecht maakte. 

We waren al na het eerste bezoek laaiend positief dus we keerde terug de volgende dag. Ik ben die dag gegaan voor een crêpe gevuld met witte chocola en met een bolletje dulce de leche ijs. De witte chocolade combineerde ook weer te goed met de dulche de leche ijs. 

Mijn mede recensent en ik komen hier zeker nog terug. Oggi’s ligt helaas niet om de hoek maar deze kwaliteit is de lange reis naar Spanje waard. 

Place to be tijdens de vakantie? 

Dit is een klein schattig ijszaakje met topkwaliteit ijs. Ik raad iedereen aan om dit als tussenstop toe te voegen aan je trip door Barcelona. Dit is zo geweldig lekker en je krijgt er geen spijt van. 

Related posts

Excursie voor de 2e jaars redactie studenten van het GLR 

newsroomglr

Gevaarlijke stof ontdekt in macaroni kruiden

newsroomglr

Klein maar fijn: City Hub Amsterdam 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More