NewsroomGLR
GLR

Ontspannende yogaoefening of rituele massamoord?

Stel je bent je hond aan het uitlaten en je ziet door het raam van een café dat er allemaal mensen op de grond liggen: wat denk je dan? 

Deze situatie overkwam twee mensen die hun hond uitlieten in het Britse dorpje Chapel Saint Leonard. Ze belde direct de politie waar aan ze vertelde dat er een of andere rituele massamoord ging. De politie arriveerde een paar minuten later met 5 auto’s voor de deur van het café. 

De yoga docent dacht eerst dat het een grapje was maar toen ze achter de reden van de politie-inval kwam legde ze uit dat het ging om een ontspannende oefening ging waar de studenten een deken over zich heen kregen. Hun ogen zijn gesloten en om hun heen werden kaarsen aangestoken terwijl de docent tussen de mensen doorliep, en ze zachtjes op een trommel speelde.

Maar voor de mensen die buiten liepen leek het alsof er allemaal dode mensen op de grond lagen en ze voor hun ogen een massamoord plaats hadden zien vinden.

Related posts

Een duikje in Azië in Amsterdam 

newsroomglr

Goedkoper dan dit kan het niet  

newsroomglr

Liefde gaat door de maag?

Anne-Margriet Braam

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More