NewsroomGLR
GLR

Release dates van de projecten: dit is wat we weten 

Alle redacties zijn momenteel hard aan het werk om voor jullie weer leuke dingen neer te zetten. Zo zijn er 4 projecten: Tv, Newsroom, Radio en magazine. Tv is de uitzending KIJKNOU, zij zijn te vinden op YouTube en zijn bezig met afleveringen over van alles. Zij werken ook onder andere met AV. Newsroom is het centrale punt van de communicatie, zij maken artikelen en communiceren met de andere projecten. Radio maakt radio-uitzendingen, die zijn te vinden op swipe radio en Inside out is het magazine, met interviews en artikelen speciaal voor jongeren. 

Tv en Radio

Bij tv en radio is nog niet veel bekend, zij zijn allebei hard aan het werk. Tv heeft recent wel een draaidag gepland en zijn nu bezig met de voorbereidingen. Zij hopen de aflevering eind september uit te brengen!

Radio is bezig met de draaiboeken en zijn 20 september live op Swipe Radio. Kom jij ook luisteren? Download de “JUKE” app en klik op Swipe Radio en je bent er klaar voor!

Magazine

Op 27 oktober staan er weer 2 superleuke magazines klaar! De redacties zijn momenteel hard aan het werk om de deadline te halen. Vanaf 6 oktober beginnen zij met het editen van het magazine.

Onderwerpen kunnen ze helaas nog niet veel weggeven. Het enige wat ze wel kunnen zeggen dat ze het onder andere hebben over liefde bij ouderen, het halen van je rijbewijs en drugs.

Ook komt er iedere week een nieuwsbrief uit, met de leukste weetjes en het laatste nieuws. Deze worden uitgeprint en kun je vinden overal in de school. Deze worden om de week door een andere redactie gemaakt. Ben jij ook zo benieuwd? Nog 50 nachtjes slapen en dan is het zover!

Related posts

Arctic Monkeys 5 en 6 mei Ziggodome

newsroomglr

Introductie GSA op glr  

newsroomglr

Het wordt niet iedere dag beter voor Jasper Rekers (BBB) 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More