NewsroomGLR
EntertainmentLifestyleMuziekRotterdam

Beleef de Rave van Rotterdam 

Zaterdag 2 september was het zo ver, Rotterdam Rave september 2023. Het jaarlijkse technofestival was dit jaar in Ahoy te vinden, en was groter dan veel ravers gewend waren. Het terrein telde 4 zalen; control room, radar room, machine room en the bridge, die elk net wat varieerden in het techno-genre. 

Wat viel er te doen? 

Lekker beuken op de muziek? Of liever luisteren op de massagetafel? In de zalen waar de DJ’s draaiden, kon je zelf kiezen. Drie masseurs stonden klaar om alle vermoeide feestgangers op te vangen en los te masseren. Verder waren er niet alleen barren om drankjes te halen, maar ook OLA-ijswagens om een lekker verkoelend rakketje te halen, de vrolijke karretjes waren over het hele terrein te vinden. Voor de bekertjes werd 1 euro statiegeld gevraagd. Hiervoor kreeg je een muntje, wat je weer kon inleveren voor als je een nieuw drankje wilde halen. 

In de hal stond een dubbele draaimolen waar je los kaartjes voor kon kopen. Het viel me op dat er hier niet veel ravers stonden en het werd met de avond steeds rustiger. Echter werd de rij voor het reuzenrad steeds groter naarmate de lichten van het rad steeds meer opkleurden tegen de duisternis.  

Wie komt er op Rotterdam Rave?  

De sfeer onder de ravers is altijd gezellig en, vaak anders dan in clubs, iedereen houdt rekening met elkaar en doet er alles aan de sfeer goed te houden. Je ontmoet de leukste mensen, die je normaal gesproken misschien niet eens zou aanspreken, wat raves zo veel leuker maakt. 

Related posts

Een blowtje draaien met Mike Tyson 

newsroomglr

Steeds meer psychische zorg nodig voor de jeugd.

newsroomglr

Mascottes kijken naar kinderen in de supermarkt!?

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More