NewsroomGLR
GLR

Niet alleen op een tandem, maar ook op TikTok

Je moet het wel voorbij hebben zien komen. De 18-jarigen Herre en Jesper fietsen van Groningen naar Marokko op een tandem. Nu heeft iedereen het wel over de bizarre en lange tocht die de jongens afleggen, maar wat het eigenlijk nog leuker maakt is dat de twee fietsers er een TikTok-account over bijhouden. 

Het TikTok-account @metdetandemnaarmarokko heeft inmiddels ruim 175k volgers en ook de weergaven en likes liggen behoorlijk hoog. Herre en Jesper plaatsen hier vlogs en compilaties van hun dag, tijdens hun reis naar Marokko.  

Pessimisten en optimisten 
De reacties onder de video’s zijn erg wisselend. Sommige mensen staan er wat pessimistisch in en reageren: “Ohja, zonder voorbereiding. Succes mannen.” Anderen zijn juist enthousiast en commenten: “Vette actie van jullie!” of “Jullie leven het leven!” 

Donaties via een tikkie 
In de laatste status update op het account zie je dat de telefoon van Jesper inmiddels kapot is door de erge regen die ze onderweg zijn tegengekomen. De jongens hebben daarom besloten om de kijkers om een financiële bijdrage te vragen. In hun bio staat een linkje naar een tikkie. “We wilden dit het liefst doen zonder donaties. Doneer ook echt alleen als je iets kan missen en voel je zeker niet verplicht”, zegt Herre bij het afsluiten van de video. 

Related posts

Alles over… fruit. Hoe goed is het eigenlijk voor je?

newsroomglr

Stage lopen op het Grafisch Lyceum Rotterdam

newsroomglr

Spanning tussen China en Nederland 

Quinten Jochems

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More