NewsroomGLR
Entertainment

Filmreview: A man called Otto

A man called Otto, overduidelijk gaat deze film over Otto…maar wat maakt deze film dan zo bijzonder?

Tijdens de film volgen we Otto Anderson, een chagrijnige mopperende oude man, die onlangs zijn vrouw is verloren. Terwijl Otto het leven eigenlijk niet meer ziet zitten en er een eind aan wil maken, komt er een jong Mexicaans gezin bij Otto in de straat wonen. Dit Mexicaanse gezin zorgt er ongemerkt voor dat Otto langzamerhand weer begint te genieten van het leven.

Otto wordt gespeeld door Tom Hanks. Tom Hanks heeft in meerder films gespeeld waaronder The Green Mile, Forrest Gump en The terminal. A man called Otto is een remake van het minder succesvol origineel, A man called Ove.

Deze film is een nuchtere, humoristische en emotionele kijk op het leven. Tom Hanks heeft weer zijn acteerkunsten van zijn beste kant laten zien en weet de kijkers van deze film zeker te ontroeren. Ondanks de best wel heftige momenten in de film (er komen suïcidale scenes in voor) weet de regisseur toch de sombere en zware scenes minder heftig te maken.

Related posts

Grauwe, natte zomers en een zomerse herfst 

newsroomglr

The bacherlorette recap: Sylvia verwelkomt drie nieuwe vrijgezellen

newsroomglr

Aziatische landen maken ruzie om Taylor Swift 

Anamaria Marosan

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More