NewsroomGLR
GLRMuziek

Arctic Monkeys 5 en 6 mei Ziggodome

De Britse rockband geven twee shows in de Ziggodome. Afgelopen zomer stonden zij nog op het festival Lowlands hier in Nederland, maar de laatste keer dat zij een eigen show gaven was in 2011. De ticketverkoop ging in oktober van start en waren binnen een dag uitverkocht.

Arctic Monkeys is band dat bestaat uit zanger Alex Turner, drummer Matthew Helders, gitarist Jamie Cook en bassist Nick O’Malley. In 2022 brachten zij hun gloednieuwe album ‘The Car’ uit met de singles ‘Bodypaint’ en ‘There’d Better Be A Mirrorbal’. De tour was in januari gestart in Azië, de Europese tour startte op 24 april in Oostenrijk. Na de Europese tour gaat de band verder in de Verenigde Staten.

Laatste tour Arctic Monkeys

Veel fans speculeren op TikTok dat deze tour misschien wel hun laatste tour gaat zijn. Er wordt gezegd dat de mannen na deze tour met pensioen gaan. Zelf heeft de band nog niks bevestigd.

Bron: TikTok en Nu.nl

Bron foto: Wikimedia Commons

Related posts

Boekenweek: Het is leuker dan je denkt

Marcel Okoń

Zijn Nederlanders sensatiezoekers? 

newsroomglr

Rapper Boef mag de Verenigde Staten niet meer in

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More