NewsroomGLR
Entertainment

De hype over Coachella

Het welbekende Coachella is weer begonnen! Dit festival wordt gehouden in de staat Californië in de Verenigde Staten. Het is een zesdaags muziekfestival, dit jaar is het 14 tot 16 en 21 tot 23 april. 

Waarom is dit festival nou zo’n enorme hype? 

Grote namen

Er komen op dit festival veel verschillende celebrity’s zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, Katy Perry of Rihanna. Deze bekende mensen krijgen geld om zichzelf even op het festival te laten zien. Deze grote namen trekken publiek aan. Hierdoor is de naam van Coachella nog groter geworden. Hetzelfde gebeurt ook met influencers er komen veel verschillende namen, bijvoorbeeld Alix Earle (5 miljoen volgers), David Dobrik (26,3 miljoen volgers) en Madison Beer (18,3 miljoen volgers). 

Pracht en praal

Coachella staat bekend om overweldigende outfits en de prachtige locatie om foto’s te maken. Hier wordt ook zeker gebruik van gemaakt. Alle influencers en celebrity’s plaatsen foto’s op de prachtige locaties om te laten zien dat ook zij weer aanwezig zijn geweest. Dit jaar worden er minimalistische outfits verwacht. Vorig jaar gingen Kylie Jenner en Haily Bieber voor jeans met een witte top, erg minimalistisch dus. 

Wat mag het kosten?

Een normaal ticket voor 21-23 april is 549 dollar. Dan moet je ook nog een camping ticket kopen. Deze kosten 149 tot 375 dollar, en dan slaap je in je eigen auto of in een tent. Als je een kant en klare tent wil met wat privileges betaal je al gauw 3 tot 6 duizend euro. Ook moet je natuurlijk eten en drinken. Mensen op het festival hebben onthuld dat ze 64 dollar hebben betaald voor twee burritos en twee ijskoffie’s. Ook betaal je $11 voor een flesje water of $70 voor twee Seltzers. Alle festivalgangers zijn enorm geschrokken van deze prijzen. 

Related posts

Let op je woorden! 

newsroomglr

Pokémon met wapens zorgt voor problemen 

Mikaela Ilić

Gwyneth Paltrow wint 1-dollar rechtszaak

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More