NewsroomGLR
Lifestyle

420 High-Light van april 

Bron: Wikipedia

420 is een feestdag die wordt gevierd door cannabisliefhebbers over de hele wereld. Op deze dag, 20 april vieren mensen de verjaardag van cannabis en brengen ze vreugde aan de plant door deze alleen te consumeren of te delen met vrienden. 

Hoewel deze feestdag voor sommigen een leuke manier kan zijn om hun liefde voor cannabis te uiten, kan het ook negatieve gevolgen hebben. Zo kan het gebruik van cannabis tijdens deze dag leiden tot verkeersongelukken, gezondheidsproblemen en verminderde productiviteit op het werk of op school omdat je van softdrugs gebruik duf wordt.  

Aan de andere kant kan de viering van 420 ook positieve gevolgen hebben. Het kan een kans zijn voor cannabisliefhebbers om elkaar te ontmoeten en te genieten van de plant in een sociale omgeving. Bovendien kan het de aandacht vestigen op de legalisatie van cannabis en de voordelen die deze plant kan bieden, zoals de verlichting van pijn en verbeterde slaap. 

Kortom, terwijl de viering van 420 enige risico’s met zich mee kan brengen, kan het ook een positieve impact hebben op de mensen die cannabis roken en het bewustzijn over deze plant vergroten. 

Related posts

BIAB-nagels: wat is het en waarom is het goed voor je nagels? 

newsroomglr

Er zit nog altijd een loonkloof tussen mannen en vrouwen. Zo zat er in 2021 nog 13%(!) verschil tussen het uurloon van mannen. Maar hoe kan dat nou, wat kan je ertegen doen? 

newsroomglr

De mobiele telefoon is een dagelijkse gewoonte geworden 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More