NewsroomGLR
Sport

Voorbeschouwing Feyenoord – AS Roma UEFA Europa League

Aanstaande donderdag staat de kwartfinale tussen 2 oud bekende op het programma, Feyenoord tegen AS Roma. En dat is niet de eerste keer dat deze twee topclubs tegen over elkaar staan. Vorig seizoen stonden de Rotterdammers in de finale van de Conference League tegen de Romeinen. Die wedstrijd won AS Roma met 1-0. Dat ligt nog erg diep bij sommige Feyenoorders dus die willen graag revancheren.  

Feyenoord speelt sinds weer een lange tijd mee om de prijzen, zij staan stijf bovenaan in de Eredivisie. Feyenoord verloor wel in de beker vorige week tegen aardsrivaal Ajax, maar daar gaat het laatste week niet over. Het gaat om wat er gebeurde op de tribunes, een ‘supporter’ gooide een aansteker richting het hoofd van Ajax-speler Davy Klaassen. Hierdoor neemt het bestuur van Feyenoord geen risico en plaatst de club netten langs heel het veld. Hierdoor is op tv niet altijd even goed beeld te zien aanstaande thuiswedstrijden. Zo dus ook morgen tegen AS Roma.  

De laatste keer dat Feyenoord AS Roma ontving in de kuip gaan we alweer terug naar 2015, dat is een van de gekste wedstrijden in de Feyenoord historie. Misschien herinner je het nog wel, de wedstrijd van de ‘gele opblaasbanaan’. Feyenoord-supporters gooiden op het veld opblaasbananen, scheidsrechter Turpin staakte die wedstrijd tijdelijk maar hij hervatte hem snel weer. Vlak daarna werden er nog 2 rode kaarten uitgedeeld aan de kant van de Rotterdammers.  

Dus kortom het beloofd een heftige wedstrijd te worden aankomende donderdag. Feyenoord wil hoe dan ook winnen en zullen gaan strijden tot de laatste minuut. De wedstrijd wordt gespeeld om 18:45 en is live te zien op Veronica.  

Related posts

Liveblog Duitsland-Japan

newsroomglr

De weg van Mats Wieffer naar het Nederlands elftal

newsroomglr

MATCHDAY| AS Roma-Feyenoord  

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More