NewsroomGLR
Politiek

Tweede Kamer ontruimd door incident postkamer 

De Tweede kamer is donderdagmiddag deels ontruimd. Er zou een verdacht pakketje zijn aangetroffen in de postkamer van het gebouw. 

Op donderdagmiddag werden alle vergaderingen stilgelegd. Kamerleden en andere aanwezigen moesten de zaal verlaten via de centrale hal. De beveiliging heeft nog geen andere mededelingen gedaan. Of het inderdaad om een verdacht pakketje gaat, wil de beveiliging ook nog niet bevestigen. 

Rondom de Tweede Kamer staan een aantal agenten, ook binnen staan agenten. Aan de achterkant van het pand is de weg volledig afgezet. 

Een woordvoeder van de Tweede Kamer wil niks kwijt over het gebeuren. Sommige ingangen zijn afgesloten door de politie. De parkeergarage van de Tweede kamer is ook afgesloten. Slechts een deel van de Kamer is afgesloten, in de andere commissiezalen gaan debatten, briefings en gesprekken gewoon door.Verder is het restaurant ook nog open en gaan de geplande schoolbezoeken ook nog door.  

De politie plaatste op twitter dat een deel van het gebouw nog dicht blijft. Ook is het team explosieven veiligheid gearriveerd om onderzoek te doen. 

Related posts

De cancelcultuur steeds populairder 

newsroomglr

Steeds meer psychische zorg nodig voor de jeugd.

newsroomglr

Pokémon met wapens zorgt voor problemen 

Mikaela Ilić

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More