NewsroomGLR
Entertainment

Ariana Grande stelt fans gerust: ‘Ik wil de zorgen over mijn lichaam adresseren’

Fans maken zich al een tijdje zorgen om het gewicht van Ariana Grande. Als je foto’s bekijkt van een tijd terug, haar tijd in Victorious en Sam & Cat, en van 5 jaar geleden zie je dat ze daar een stuk ‘voller’ eruitziet. Dit zag het publiek en speculeert al een paar maanden dat Grande een eetstoornis zou hebben. 

TikTok stond vol met geruchten over Ariana haar ‘ongezonde’ gewicht, dit is haar niet ontgaan. “Ik doe dit niet vaak en hou er niet van”, vermeldt ze wanneer ze haar TikTok-video begint. “Ik wil de zorgen over mijn lichaam adresseren en zeggen wat het betekent om een persoon te zijn met een lichaam.”

Hierna stelt Ariana het publiek gerust, zo vertelt ze dat dit het gezondst is wat haar lichaam ooit is geweest. Ze eet goed en veganistisch, wat ze in haar Victorious tijd niet deed. 

In 2018 had Ariana een lastige periode, dit door de terroristische aanval op haar concert in Manchester en de dood van haar ex, Mac Miller. In deze periode slikte ze een hoop antidepressiva, dronk veel alcohol en at zij slecht: “Ik was op het laagste punt in mijn leven toen jullie dachten dat ik een ‘gezond gewicht’ had.”

Hierna drukt de popster het haar fans op het hart dat ze geliefd en mooi zijn. “Er zijn manieren om mensen te complimenteren of te negeren wat je ziet. We moeten elkaar veilig houden. Je weet nooit waar iemand doorheen gaat. Dus wees lief voor elkaar en jezelf.” 

De video van drie minuten lang heeft inmiddels al 48,3 miljoen kijkers en 9,6 miljoen likes. De comments stromen vol met positieve en lieve reacties. 

Bron: www.tiktok.com/@arianagrande

Related posts

Gameliefhebbers opgelet! 

newsroomglr

Rotterdam Street Culture Week

newsroomglr

44 Ideeën voor jouw bucketlist!

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More