NewsroomGLR
Sport

Bekerklassieker in de halve finale!

Vanavond om 20:00 uur is het weer zo ver de klassieker staat op het programma. Feyenoord neemt het in de eigen Kuip op tegen Ajax, de vorige klassieker werd gewonnen door Feyenoord met 2-3 in de Amsterdam arena. De wedstrijd van vanavond is voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker en de twee clubs gaan dus strijden om een plekje in de finale.

De wedstrijd staat vanavond onder leiding van scheidsrechter Allard Linthout en wordt dus om 20:00 afgetrapt. Degene die vanavond wint mag zich klaar gaan maken voor de finale op 30 april, de tegenstander dan is PSV. Zij wonnen gisteren namelijk met 1-2 van de verrassing dit bekerseizoen namelijk de amateurclub Spakenburg.

Feyenoord staat op dit moment eerste in de competitie en zal daarom vol vertrouwen richting de klassieker gaan. Ajax heeft een wisselvallig seizoen, ze staan tweede en laten te veel onnodige punten liggen. Afgelopen weekend werd er nog met 0-0 gelijk gespeeld bij Go Ahead Eagels en daardoor zal Ajax vol voor de winst willen gaan om zo richting de finale te gaan. Dit ook omdat Feyenoord een voorsprong heeft van 8 punten in de competitie en het daardoor niet meer mis mag gaan voor de club uit Rotterdam.

De wedstrijd van vanavond is live te volgen op het open kanaal van FOX voor de mensen die geen voetbal abonnement hebben. Als je wel een abonnement hebt is de wedstrijd natuurlijk te volgen via het hoofdkanaal van ESPN.

Related posts

Van rookie tot king 

newsroomglr

Sportmodule Zaalvoetbal GLR 

newsroomglr

Recordbedrag voor NFL-speler

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More