NewsroomGLR
Sport

Recap EK kwalificatie Wedstrijden 

Engeland 

Engeland heeft geen fouten gemaakt deze week, zij wonnen donderdag 23 maart van Italië, de concurrent in hun poule. Die zondag erop won Engeland zijn tweede wedstrijden tegen Oekraïne  

Italië – Engeland 1-2 

Engeland – Oekraïne 2-0 

Portugal 

Het Portugees voetbalelftal doet goede zaken tegen Liechtenstein. Samen met Cristiano Ronaldo wonnen de Portugezen met dubbele cijfers. Paar dagen later moesten ze tegen Luxemburg die wedstrijd was leuk voor de voetballiefhebbers, het was een doelpuntrijke wedstrijd. 

Liechtenstein – Portugal 0-4 

Luxemburg – Portugal 0-6 

Spanje  

Spanje heeft een lastige week achter de rug, de eerste speelronde wonnen de Spanjaarden gemakkelijk van Noorwegen, die speelden zonder superspits Erling Haaland. Dinsdag had Spanje een uitwedstrijd op het programma tegen Schotland. Scott Mctominay scoorde 2 maal en zijn ploeg stuntte tegen Spanje. 

Spanje – Noorwegen 3-0 

Schotland – Spanje 2-0 

Nederland 

De Oranje leeuwen hebben een zware week achter de rug. Het Nederlands elftal werd getroffen door een virus. Ze hadden een dag voor de wedstrijd verkeerde kipkerrie gegeten waardoor 6 mensen afhaakten terwijl de topper tegen Frankrijk op het programma stond. Oranje verloor de wedstrijd kansloos. Gelukkig stond er een makkelijke wedstrijd op het programma in de Kuip. Nederland won door van 2 goals van Nathan Ake. 

Frankrijk – Nederland 4-0 

Nederland – Gibraltar 3-0 

Related posts

Liveblog Duitsland-Japan

newsroomglr

MATCHDAY| AS Roma-Feyenoord  

newsroomglr

Verwachtingen van de Oranje Leeuwen  

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More