NewsroomGLR
Entertainment

The bacherlorette recap: Sylvia verwelkomt drie nieuwe vrijgezellen

In aflevering 3 van de Bacherlorette gaat de zoektocht van Sylvia Geersen verder. Tijdens de aflevering worden er drie nieuwe vrijgezellen verwelkomt en worden er weer drie vrijgezellen naar huis gestuurd. Wat je allemaal hebt gemist, lees je hier.

SPOILERS ALERT

Sylvia gaat op date met alle vrijgezellen. Tijdens de date verwelkomt Monica Geuze, de presentatrice, drie nieuwe mannen. Mitchell, Shaka en Same. Op de date hebben Sylvia en alle vrijgezellen jeu de boules gespeeld. De winnaars mochten op groepsdate.

Tom, Giancarlo, Rick en Sam mochten mee op groepsdate. Hier hebben zij samen wijn geproefd. De volgende dag ontvangen de vrijgezellen een brief. In de brief wordt aangekondigd dat Sylvia met Tjeerd, Joris en Shaka op date wil. Samen zijn ze gaan suppen.

Na de date is er een cocktailparty, het laatste moment om met de bacherlorettte te spreken voor de rozenceremonie. Zo pakken Jordy, Mitchell, Marlon, Robert, Malcolm, Oscar en Same nog hun kans. Na de cocktailparty spreekt Monica met Sylvia. Sylvia vertelt dat zij al snel wist bij wie zij geen klik voelt en naar huis wilde sturen.

Tijdens de rozenceremonie worden Malcolm, Mitchell en Robert naar huis gestuurd. In de preview van volgende week gaat Sylvia met Tjeerd op date en gaat het de goede kant op, maar slaat er twijfel bij Rick toe. Wat er verder volgt, zie je volgende week weer op Videoland.

Related posts

De hype over Coachella

newsroomglr

De Vegetarische Slager maakt een comeback in Roffa!

newsroomglr

Review ‘Niemand die het ziet’

Anne-Margriet Braam

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More