NewsroomGLR
Sport

Spanning in de Eredivisie is om te snijden!

Dit eredivisieseizoen echt weer om te smullen! De klassieke top 3 heeft het moeilijker dan afgelopen seizoenen. Op dit moment staat Feyenoord bovenaan de ranglijst en maken de Rotterdammers het meest kans op de titel Ajax die zijn trainer heeft ontslagen en PSV die wisselvallig is zorgen ervoor dat eredivisie erg leuk is om naar te kijken. Clubs als AZ, FC Twente en Sparta doen het opvallend goed.  

Feyenoord 

Feyenoord is dit seizoen uitstekend bezig met plek nummer 1 in Europa league poule. En al aantal weken houden ze de 1e plek in de eredivisie vast. Arne Slot waar veel belangstelling voor is heeft Feyenoord goed op de rit gekregen, na het successeizoen van vorig jaar belooft het veel goeds voor dit jaar en we zitten al over de helft! 

Ajax  

Ajax is bezig met het slechtste seizoen in tijden. Niet door in de Champions League, 8 wedstrijden op rij niet gewonnen. Maar op 27 Januari werd de trainer Alfred Schreuder ontslagen, supporters wilden dat de trainer al eerder wegging maar dat duurde veel te lang volgens hen. Nu is oud-speler John Heitinga de hoofdtrainer van de ‘godenzonen’ 

PSV  

PSV is dit seizoen heel wisselvallig, de ene week spelen ze de sterren van de hemel en de week erna spelen ze als een natte krant. De sterspeler is dit seizoen toch wel het talent Xavi Simons, met een fantastische dribbel of met een fantastische trap schittert hij in de Nederlandse competitie. Dus hou hem in de gaten! 

Benieuwd wie er kampioen wordt? Dat wordt binnen 12 speelrondes beslist, met nog een klassieker op het programma! Ajax – Feyenoord op zondag 19 maart 14:30. Dus de spanning is om te snijden! 

Related posts

De Grand Prix van Qatar: dat is alles wat je moet weten voor het weekend

newsroomglr

Van rookie tot king 

newsroomglr

Geruchten bij Red Bull Racing, wat is er daar aan de hand?

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More