NewsroomGLR
Lifestyle

Vijf leuke dingen om te doen in de kerstvakantie 

Heb jij nog niks te doen in de kerstvakantie en heb je geen ideeën? Wij van de newsroom hebben de vijf leukste uitjes hier opgeschreven.  

  1. Winter Efteling  

Als je graag een dagje naar een pretpark wil in kerstsfeer is de Winter Efteling perfect. De Winter Efteling is er tot en met 5 maart, dus je hoeft er niet per se deze vakantie naartoe. Check wel even de app voor je gaat, want er kunnen attracties gesloten zijn.  

https://www.efteling.com/nl/park/events/winter-efteling
  1. Schaatsen  

Op het Toepad in Rotterdam is er een hele mooie, grote schaatsbaan in de winter. Je hebt er allemaal speciale evenementen, zoals silent disco, sunday night skate en de Santa skate. Deze schaatsbaan is er tot en met 2 maart. 

https://www.schaatsbaanrotterdam.nl/
  1. Kerstmarkt  

Kerstmarkt Maastricht 1  

In Maastricht vind je een van de mooiste en grootste kerstmarkten van Nederland. De kerstmarkt op het Vrijthof is er tot het einde van het jaar. NS heeft een speciale actie waarmee je voor 38 euro naar de kerstmarkt kunt met een warm drankje en een Limburgs gebakje erbij. Als je meer wilt weten over de kerstmarkt, neem dan zeker even een kijkje op de site. 

https://www.kerstmarktinmaastricht.nl/
  1. Nieuwjaarsduik  

Elk jaar op 1 januari heb je de Nieuwjaarsduik. Deze traditie bestaat al vanaf 1960. De officiële Nieuwjaarsduik is in Scheveningen en wordt gesponsord door Unox.  Elke deelnemer krijgt een oranje Unox muts en een gratis kom erwtensoep na de duik.   

  1. Bright lights 

In Walibi heb je dit jaar voor het eerst Bright Lights. Het hele park is tot en met 8 januari versierd met lichtjes en er zijn mooie lichtshows. Ook kun je meedoen met leuke activiteiten genieten van winterse lekkernijen. https://www.walibi.nl/nl/bright-nights  

Geschreven door: Sophie 

Related posts

Grauwe, natte zomers en een zomerse herfst 

newsroomglr

Hebben topsporters ook last van menstruatieklachten? 

newsroomglr

De hiphop cultuur

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More