NewsroomGLR
Entertainment

‘Falling for Christmas’ de nieuwe top of flop kerstfilm? 

De Sint is weer uit het land, dat betekent dat de kerstversieringen weer uit de kast worden gehaald. Ook komen de kerstfilms weer tevoorschijn op de streamingsdiensten zoals Netflix & Videoland. Dit jaar zijn er een aantal gloednieuwe kerstfilms gemaakt, vandaag bespreken we de film ‘Falling for Christmas’ met in de hoofdrol Lindsay Lohan. 

Het Verhaal 

De nieuwe romantische-komedie gaat over de verwende Sierra Belmont (gespeeld door Lindsey Lohan). Een paar dagen voor kerstmis krijgt ze een ski-ongeluk waarbij ze van een berg valt en hard haar hoofd stoot. Ze wordt gevonden door een hoteleigenaar genaamd Jake Russell (gespeeld door Chord Overstreet) en zijn dochter Avy.  

Ze brengen Sierra naar het ziekenhuis en komen er snel achter dat ze haar geheugen kwijt is geraakt. Ze weet niet meer hoe ze heet, waar ze vandaan komt, maar ook niet dat ze pas nog is verloofd met Tad. De hoteleigenaar Jake besluit tijdelijk voor haar te zorgen totdat haar geheugen weer terugkomt. In de tijd dat ze daar verblijft moet Sierra leren zelf de handen uit de mouwen te steken en voor het eerst in haar leven dingen zelf doen. Ze krijgt langzamerhand haar geheugen terug, maar wilt ze wel terug naar haar oude leven? 

Voorspelbare Kerstfilm 

Het is een zoetsappige romcom, maar toch een voorspelbare kerstfilm. Het rijkeluiskindje dat langzamerhand transformeert tot een zelfstandige vrouw en leert wat echte liefde is. Als je een lach op je gezicht wil, is dit wel de perfecte feel-good movie. Vooral de scenes waar Sierra de simpelste dingen zelf moet doen maar het vervolgens niet lukt, kunnen een lach op je gezicht toveren. Verder is het niet een hele boeiende film, vooral de scenes waar Sierra’s verloofde in beeld komt lijken wel pure opvulling. Toch geven de scenes tussen Sierra en Jack je een warm gevoel. Ik denk dat het succes van de film vooral komt omdat Lindsey Lohan haar carrière-comeback aan het maken is. Het is een echte kerstfilm, een mager verhaal, maar het krijgen van een warme kerstsfeer staat centraal. 

Wil je de film zelf checken? Bekijk hem dan nu op Netflix! 

Geschreven door: Rayvano Tahamata 

Related posts

Andrew Tate moet langer vastzitten in Roemenië 

newsroomglr

Wij wensen iedereen een gelukkig nieuw jaar met veel voorspoed.

newsroomglr

‘Niemand die het ziet’, een digitale oorlog

Anne-Margriet Braam

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More