NewsroomGLR
Entertainment

Let op je woorden! 

Als er een platform is waar de meeste artiesten bekend mee zijn op een slechte manier, is het Twitter. Iedere dag wordt er van links en rechts een nieuw rumor verspreid. Wat is nou het drama van dit moment? 

Rex Orange County 

De populaire Britse indie-zanger Rex Orange County (Alexander O’Connor) is beschuldigd van seksueel misbruik. Hij zou een vrouw 6 keer aangerand hebben. De artiest ontkent alles. Zijn voorlopige proefdatum staat op 3 januari 2023. Meer informatie is nog niet bekend. 

Steve Lacy 

Een paar weken terug is R&B zanger Steve Lacy, bekend van zijn liedje “Bad Habit”, begonnen met zijn wereldtour. De eerste data vonden plaats in Amerika. Bij zijn show van 24 oktober heeft een fan een wegwerpcamera op de stage gegooid. De artiest was hier niet van gediend en gooide de camera kapot. Vervolgens liep hij boos van de stage weg met de woorden “yeah, that’s it. Peace.”  

Beelden hiervan zijn op Twitter te vinden. 

Kanye West 

Kanye is één van de artiesten die veel en vaak controversie creëert. Kortgeleden postte de rapper een antisemitische tweet. Dit had veel consequenties voor hem: hij verliest een groot gedeelte van zijn partnerships met bekende merken. Ook zijn veel van zijn social mediakanalen verbannen van de apps. Zijn nettowaarde is flink naar beneden gegaan hierdoor. Hij heeft ook een “white lives matter” t-shirt gedragen. Dit is de slechte tegenstander van de “black lives matter” movement. 

In 2018 heeft Kanye ook in een interview gezegd dat slavernij een keuze was. 

Voor nu was dit het meest populaire drama. Wie weet wat er morgen gepost wordt? Het volgende slachtoffer is altijd een mysterie. 

Geschreven door: Iselda Briarava 

Related posts

Rotterdam Street Culture Week

newsroomglr

Millie Bobby Brown (19) en vriend, zoon van Jon Bon Jovi (20) verloofd!

newsroomglr

Een blowtje draaien met Mike Tyson 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More