NewsroomGLR
Muziek

Rapper Takeoff doodgeschoten op feest

De rapper Takeoff is op 28 jarige leeftijd van het leven ontnomen. De rapper uit Georgia is op 1 november 2022 doodgeschoten op een privéfeestje.  

Kirshnik Khari Bal ook wel bekend als ‘Takeoff’ zit in een hiphoptrio. Dit trio bestaat uit zijn oom ‘Quavo’ en zijn neef ‘Offset’. Dit trio ging eerst onder de naam Polo Club maar later veranderde ze dit naar ‘Migos’. Takeoff begon met rappen in 2008. De groep werd echt pas populair rond 2011 toen de bekende rapper Drake het nummer ‘Vercase’ had geremixt. Dit zorgde voor enorm veel populariteit. Het eerste album met features als Chris Brown en Young Thug ging ook enorm goed. 

Takeoff zelf kwam wat in de knoei in het illegale circuit, zo zijn er meerdere strafzaken tegen hem ingesteld. Op 18 april in 2015 is de rapper gearresteerd voor het in bezit hebben van marihuana. Dit kostte hem maar liefst zo’n 30.000 euro in totaal. Takeoff heeft ook een seksuele aanranding zaak tegen hem gekregen.  

Hoewel Takeoff dus niet als de meest lieve jongen bekend stond, verdient niemand het natuurlijk om het lot te ondergaan van Takeoff. De rapper is doodgeschoten tijdens een privéfeestje. De oom van Takeoff en mede rapper Quavo was bij het schietincident. Gelukkig is hem niks overkomen. De politie is nog niet helemaal zeker wat de oorzaak van het incident was. De politie heeft alleen aangegeven dat ze denken dat het niet zomaar een schietpartij was, er zat iets achter. De daders zijn nog niet gepakt.  

Er is een video viral gegaan op sociale media zoals tiktok en twitter van het incident. Op deze video is te zien hoe de rapper op de grond ligt met alle omstanders er omheen. Er wordt vriendelijk gevraagd deze video niet te delen uit respect van het slachtoffer.  

Geschreven door: Roy Coenradie 

Related posts

Arctic Monkeys 5 en 6 mei Ziggodome

newsroomglr

Joost Klein gaat op volle touren

newsroomglr

Beleef de Rave van Rotterdam 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More