NewsroomGLR
GLR

Buitenland excursie gecanceld 

Afgelopen donderdag is aangekondigd dat de buitenlandse excursies voor redactioneel medewerker niet meer door gaan. Maar waarom? 

Een week voor de meivakantie zou redactioneel medewerker op excursie gaan naar het buitenland.  De keuze was uit Porto in Portugal of Rome in Italië. Na de aankondiging bleek de organisatievrijheid er toch niet te zijn.  

Vorig jaar toen corona nog een grote invloed had op school was het namelijk zo dat alle excursies een week voor de meivakantie plaatsvonden. Zo dacht afdeling redactiemedewerker dat het dit jaar ook zou kunnen. Maar niets is wat het lijkt. 

Om alleen redactioneel medewerker in het voorjaar op excursie laten gaan kan namelijk gezien worden als voorkeursbehandeling. Want wanneer de studenten van de redactiemedewerker in het lekkere weer op excursie gaan, zullen de andere 2de jaars in het koudere weer gaan. Daarom hebben ze liever niet dat redactiemedewerker in het voorjaar op excursie gaat.  

Nu is het helaas te kort om in dit najaar een excursie in te plannen.  

Wel is de school druk bezig om eventueel een alternatief te bedenken als compensatie, maar op dit moment is daar nog niet veel duidelijkheid over.  

Geschreven door: Aimy Dao  

Related posts

Moordverdachte Bretly D. is opgepakt! 

newsroomglr

Kroning van koning Charles

newsroomglr

Taylor Swift dreigt student aan te klagen!

Nyssa de Ruiter

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More