NewsroomGLR
Editor's PicksLifestyle

Uit de veren met onze playlist 

Het is weer September en dat betekent dat je weer vroeg op moet om naar school te gaan.  
Deze vroege tijden zijn nu niet bepaald top, maar niet getreurd! De leden van de Newsroom van het GLR hebben een speciale playlist aangemaakt met al hun favoriete nummers erin. Dit is dus het Moment of Truth voor de Newsroom, nu kom je namelijk te weten wat onze favoriete tracks zijn!  

De gevarieerde playlist van de Newsroom 

De playlist met liedjes kun je op elke Location luisteren en Mamma Mia, wat zijn ze leuk!  
In onze Newsroom zitten enorm veel verschillende mensen, waardoor je een hele gevarieerde playlist hebt. Zo kun je In the Night gaan dansen op Flip That van LOONA, maar je zou ook op de bank kunnen zitten met een Cardigan om te luisteren naar Older van 5 Secondes of Summer.  
Uiteraard zitten er in deze Heated maanden ook een paar zomerse tracks tussen.  
Deze playlist kan dus ideaal zijn voor jou! Of je nu Trough The Storm fietst, op een te gekke party bent of onder de douche staat… De liedjes zullen zeker voor een hoop leuke Memories zorgen. 
Klik hier om naar de Spotify playlist te gaan en geniet van de heerlijke nummers die speciaal voor jou zijn klaargezet. Veel luisterplezier!  

Geschreven door: Faye de Munck 

Related posts

De Vegetarische Slager maakt een comeback in Roffa!

newsroomglr

Rotterdam Street Culture Week

newsroomglr

Grauwe, natte zomers en een zomerse herfst 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More