NewsroomGLR
newsroom

Herfstvakantie 2022: wat valt er allemaal te doen?

De herfstvakantie van het schooljaar 2022-2023 staat voor de deur. Deze vakantie zal een week duren en begint op 22 oktober en zal eindigen op 30 oktober. Dit is de uitgelegen kans voor studenten om even bij te komen van al het harde werken. Wat zijn de leukste activiteiten om te doen deze week?

Festivals: dit zijn de grootste geplande festivals in de herfstvakantie 

Festivals zijn immens populair onder jongeren. Daarom leek het ons een goed idee om te kijken naar de populairste festivals die in de vakantie op de planning staan. Deze festivals zullen vooral in het teken staan van Halloween. Zo zijn er op 29 oktober drie Halloween festivals. Ten eerste heb je het Crazy Sexy Cool Halloween festival in Rotterdam bij het Zuiderpark. Dit festival zal van 14:00 tot 23:00 duren. Ook heb je diezelfde dag het Amsterdam Halloween festival bij Westerunie in Amsterdam. Deze zal pas om 22:00 beginnen en zal doorgaan tot 05:00. De echte partyganger kan dus van de Maassilo meteen door naar de Westerunie šŸ˜‰. Het laatste Halloween festival is het Halloween feestival in Purmerend. Dit festival begint al om 13:00 en sluit om 23:00 uur. 

Videogames: welke videogames worden er gereleaset in oktober? 

Mensen die niet van uitgaan houden en liever binnen hun vertier zoeken zijn vast geĆÆnteresseerd in de aankomende videogames, films en series. 

By far de grootste game die in oktober uitkomt is Call of Duty Modern Warfare 2. Na het succes van de eerste game Call of Duty Modern Warfare krijgt de grootste game franchise krijgt een vervolg. Het spel komt uit op 28 oktober. Ook Overwatch krijgt een volgend deel. Overwatch 2 komt uit op 4 oktober. Het derde en laatste grote spel wat op de planning staat is Gotham Knight. De nieuwe Batman game belooft een groot succes te worden en wordt uitgebracht op 25 oktober. 

https://festivalfans.nl/events/oktober/

https://gamer.nl/artikelen/overzicht/alle-gamereleases-op-een-rij/

Related posts

ā€˜Inflatie in Nederland stijgt naar 3,2% in januariā€™

Pepijn Stam

De Complotcast

newsroomglr

Spanning tussen China en NederlandĀ 

Quinten Jochems

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More