NewsroomGLR
GLR

Stage lopen op het Grafisch Lyceum Rotterdam

Het Grafisch Lyceum Rotterdam (GLR) is een creatieve school gelegen in Rotterdam centrum. Naast de aangeboden opleidingen voor studenten is het ook mogelijk om stage te lopen op het GLR. Dit gebeurt in het derde jaar van de opleiding. Hoe gaat dat precies in zijn werk? 

Hoe ziet stagelopen op het GLR eruit? 

Als eerste gaat de student een stage kiezen. Er staan al diverse vacatures open: audiovisuele media, mediavormgeving, mediatechnologie en nog veel meer. Voor alle vacatures kan je terecht op de website van het GLR onder het kopje “stagebureau”, en dan “vacatures”. Als de student eenmaal een stage heeft gekozen, staat het GLR intensief in contact met de stagiairs en het bedrijf tijdens de stage. Voor bepaalde groepen van opleidingen worden er steeds stage coördinatoren aangewezen die dan de student door heel de stage heen begeleid, van het intakegesprek tot het eindgesprek. De stage coördinator gaat tijdens de begeleiding ook meerdere keren op bezoek bij het desbetreffende bedrijf om te kijken hoe de stagiair het doet. Er vinden dan ook steeds gesprekken plaats tussen de stagiair, de praktijkopleider en de stage coördinator om de voortgang van de stagiair te bespreken. 

Wat is nog meer handig om te weten? 

Voor meer informatie over diverse stages kan je terecht op de website van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Klik op het kopje “organisaties”, “stagebureau” en dan “documenten studenten”. 

Related posts

Bijzondere bijbaantjes voor de bijverdiensten

newsroomglr

Wilders’ nieuwe aanpak maakt regering met PVV nu mogelijk

newsroomglr

Sigaretten voor 28 dagen aan de kant!

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More