NewsroomGLR
Lifestyle

Vape-Dealer onthult de duistere kant van de illegale handel

Goedemiddag, vandaag ben ik hier met een vape-dealer. Voor veiligheidsredenen noemen we hem “Anoniem.”

Bedankt dat je de tijd neemt om met ons te praten.

Anoniem: “Geen probleem, man. Ik ben blij dat ik hier kan zijn”.

Laten we meteen ter zake komen. Hoe ben je betrokken geraakt bij de wereld van illegale vape-handel?

Anoniem: Nou, het begon allemaal als een hobby. Ik was een fanatieke vaper en begon mijn eigen e-liquids te maken. Maar toen besefte ik dat er een markt was voor deze producten die “van de vrachtwagen zijn gevallen”. Ik zag een kans om wat extra geld te verdienen en besloot het eens te proberen.

Kun je ons iets vertellen over de risico’s die je neemt gaan met deze illegale handel?

Anoniem: Natuurlijk, het is zeker geen risicovrije handel. Ten eerste is het illegaal, dus er is altijd het risico om betrapt te worden door de politie. Daarnaast zijn er andere criminelen die je wijk willen overnemen. Het is een harde wereld waarin je moet vechten om te overleven.

Hoe zit het met de kwaliteit van de producten die je verkoopt? Zijn ze veilig voor de klanten?

Anoniem: Eerlijk gezegd kan ik niet garanderen dat de producten die ik verkoop van dezelfde kwaliteit zijn als die op de reguliere markt. Ik gebruik goedkopere ingrediënten en mijn productie is niet altijd even veilig. Maar mensen die bij mij komen, weten dat ze een risico nemen voor de prijs die ze betalen.

Wat vind je van de normalisering van de vape-industrie? Denk je dat het gelegaliseerd en gereguleerd zou moeten worden?

Anoniem: Ik begrijp waarom sommige mensen pleiten voor verkoop. Het zou klanten beschermen tegen gevaarlijke stoffen en de markt eerlijker maken. Maar aan de andere kant zou het ook betekenen dat ik mijn bron van inkomsten verlies. Dus persoonlijk ben ik er geen voorstander van.

Tot slot, heb je nog een boodschap voor mensen die overwegen om betrokken te raken bij de illegale vape-handel?

Anoniem: Ik zou zeggen, denk goed na voordat je erin rolt. Het lijkt misschien een gemakkelijke manier om geld te verdienen, maar de risico’s zijn hoog. Er zijn betere en legale manieren om je passie voor vapen te uiten *begint te lachen*. Blijf uit de onderwereld en zorg goed voor jezelf. Blijf veilig en blijf uit de problemen.

Related posts

Vijf leuke dingen om te doen in de kerstvakantie 

newsroomglr

In October we wear pink 

newsroomglr

Waarom zou je beginnen met wielrennen?

Jonathan Wisse

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More