NewsroomGLR
GLR

Rapper Boef mag de Verenigde Staten niet meer in

Rapper Boef heeft bekend gemaakt dat hij de Verenigde Staten niet meer in mag. Dit omdat hij een aantal keren heeft vastgezeten. Dit deelde hij op zijn Instagram. 

Rapper Boef heeft 12 jaar geleden vastgezeten en zal daardoor nooit Amerika in het echt zien. Hij heeft er alles aan gedaan samen met zijn advocaat maar zonder succes. Dit omdat hij op zijn zestiende meerdere keren in de gevangenis zat, waarom is niet bekend. Ze lieten rapper Boef van alles doen: drugstesten, strafblad vertalen noem maar op.  

Alles bleek achteraf voor niets geweest, want Sofiane Boussaadia, hoe de rapper echt heet, komt het land toch echt niet in. Het kostte de rapper zo ruim tienduizend euro en een hoop tijd om dan vervolgens alsnog afgewezen te worden.  

Veder betreurt de rapper dat hij vooral één specifieke stad nooit in het echt gaat zien en dat is LA ook beter bekend als Los Angeles, vertelde hij op zijn Instagram.  

Related posts

Geurige Noten – Wishlist en moggers

Quinten Jochems

‘Inflatie in Nederland stijgt naar 3,2% in januari’

Pepijn Stam

Het wordt niet iedere dag beter voor Jasper Rekers (BBB) 

newsroomglr

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More