NewsroomGLR
GLR

Het MBO debat op het grafisch Lyceum

Op 8 maart om 16:00 vindt op het Grafisch lyceum het MBO debat plaats. Hoe is dit debat tot stand gekomen en waarom is dit zo belangrijk?

Het MBO debat is ontstaan omdat de Rotterdamse gemeenteraad dit wilde. Het MBO-debat heeft als doel om MBO studenten te informeren en te betrekken over wat er speelt in de lokale politiek.

Dit jaar doen er weer 30 MBO-leerlingen aan mee van 5 verschillende scholen. Alle 30 jongeren hebben al geoefend op hun eigen school met het debatteren. Verder hebben de jongeren er tijdens de lessen van. Het vak burgerschap meer over geleerd.

Tijdens de finale is er een jury aanwezig die de onderwerpen uitkiezen voor het debat. Dit zijn onderwerpen die leven onder de studenten en relevant zijn.

Mocht je live aanwezig willen zijn bij de finale dan kan dit. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is je aanmelden via de site van lokaal.org

Related posts

Slecht Weer! Wat moet ik doen?

newsroomglr

Stage lopen op het Grafisch Lyceum Rotterdam

newsroomglr

‘Inflatie in Nederland stijgt naar 3,2% in januari’

Pepijn Stam

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More