NewsroomGLR
Entertainment

Gameliefhebbers opgelet! 

Op 28 oktober is er een nieuwe Call of Duty game uitgekomen. Zoals elke andere Call of Duty game is die nu uit op Windows, PS5, PS4, XONE, XSXS. 

Call of Duty 

Deze game bestaat al heel lang. Het eerste spel heette “Call of Duty” en kwam op 29 oktober 2003 uit. Daarna kwamen elk jaar nieuwe games uit. Volgend jaar bestaat het spel dus al 20 jaar! Op de PS4 staat Call of Duty 3 keer in de top 10 meest verkochte games en op de PS3 staat Call of Duty er zelfs 5 keer in.  

Modern Warfare II 

De nieuwe game heet Modern Warfare II, het is de opvolger van Call of Duty: Modern Warfare, een reboot van de Modern Warfare-reeks uit 2019, en bevat veel van de personages uit oudere spellen.  

Ghost 

Als je op Tiktok zit heb je misschien weleens een video over Ghost gezien. Ghost is een personage uit de game die mensen heel leuk vinden. De hashtag #ghostmw2 heeft nu al 50,7 miljoen views. De video’s zijn vooral edits over stukjes in de game waar hij in zit en stukjes waar ghost praat.  

Amsterdam 

Er is een missie in de game waar je in Amsterdam bent. De game heeft het zo goed nagemaakt dat je bijna zal denken dat je echt in Amsterdam bent. Alleen niet iedereen is daar blij mee. Het Conservatoriumhotel in Amsterdam bijvoorbeeld is niet blij dat het hotel erbij staat in de missie. Er vliegen kogels rond, er zit een groot gat in de voorgevel waar veel rook uitkomt en er staan verlaten brandweerwagens en brandende auto’s voor het hotel. Ze zeggen dat niemand ooit heeft gevraagd of ze het wel op prijs stellen dat het hotel aan gort wordt geschoten in de game. 

Auteur: Sophie van der Linden 

Related posts

Aziatische landen maken ruzie om Taylor Swift 

Anamaria Marosan

Mascottes kijken naar kinderen in de supermarkt!?

newsroomglr

Review ‘Niemand die het ziet’

Anne-Margriet Braam

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More