NewsroomGLR
Entertainment

THE TAKEOVER TAKET NIET OVER 

De nieuwe Nederlandse thriller The Takeover die op 1 november exclusief voor Netflix gebruikers verscheen, werd verschillend ontvangen. De film die onder andere de acteurs Holly Mae Brood, Géza Weisz en Frank Lammers bevat, viel niet bepaald voor iedereen in de smaak.  

De Film 

In de film speelt actrice Holly Mae Brood de rol van de Rotterdamse Mel Bandison. Ze is een ethische hacker die beveiligingssystemen en netwerken test op een positieve manier. Tijdens haar werk legt ze per ongeluk een crimineel netwerk plat. Naast dat ze moet vluchten voor de criminelen, moet ze ook vluchten voor de politie wanneer er een deepfake video verschijnt waarin ze een moord pleegt. Vluchten doet ze niet alleen, want haar mislukte blind-date Thomas Deen (gespeeld door Géza Weisz) is haar partner in crime. Ook helpt de oude mentor (gespeeld door Frank Lammers) van Mel Bandison mee met vluchten.  

Verschillende reacties 

De film zelf kreeg heel gevarieerde reacties. De één vond het een geweldige actiefilm, waar goed in geacteerd werd. De ander vond het een ‘lachertje’, slecht geacteerd en een ongeloofwaardige film.  

Veronica Superguide noemt de film een ‘Tenenkrommende thriller vol lachwekkende actiescènes’, ze vonden alles in deze film slecht en beoordelen de film met 1 ster (van de 5). Gids TV beoordelen de film met 2 sterren: ‘het klinkt heel spannend en misschien is dat het ook wel, maar de uitvoering zien we vooral als knullig’. 

Wil jij zelf ook de film bekijken, check hem dan nu exclusief op Netflix! 

Auteur: Rayvano Tahamata 

Related posts

‘Niemand die het ziet’, een digitale oorlog

Anne-Margriet Braam

Gwyneth Paltrow wint 1-dollar rechtszaak

newsroomglr

Review ‘Niemand die het ziet’

Anne-Margriet Braam

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More